måndag 30 mars 2009

Helgens festligheter !!



SURPRISE --- DAGS för TÅRTKALAS !












Emma rymde till Åre på sin 30 årsdag så då får man bryta sig in en lugn och skön söndag o med tårta, sång och buller och bång, HURRA för en toppentjej!
Ska vi gå och busa lite ??
Småtjejerna Thyra Felicia och Alice höll igång mest vi andra tog det lite lugnare .. ändå söndag ju ;) . Thyra blev genomsvettig så som hon sprang så hon fick dressa av sig ;)


Fika utomhus också!!


Fick en supermysig eftermiddag i Fleninges grannaste hus med underbara vänner och go fika!






och i lördags kväll blev det också lite tjejfest med töserna Malin, Emma Möbel och Anna Stoltz. Ja man får ju blogga ibland om nåt annat än lamm ;) ...

Samling vid matbordet






Ja byggde ihop två stolar själv och det har tagit lite tid men ikväll kom Morfar och byggde ihop de andra två. Thyr aär jätteintresserad och tar skruvmejsel och skruv och säger Thyra kan!! Och hon stoppar i skruv i hålet och kan verklgien skruva runt liksom. Thyra äter ägg sittande på sin nya stol
Såhär fin blev våra nya kökstolar :)
.....och ja undrar skålen bredvid ska vara med på bild... Måste berättta !!.. det är HERMAN i skålen.. skojar inte.. heter så . Fick den av arbetskollega. En vänskapskaka som man låter jäsa i 8 dagar sen delar ut till 3/4 till hugade baksugna ..och sparar 1/ 4 del och häller i massa smaskigt som nötter och choklad 12 dagen och bakar på HÖG värme .
Herman ska ha under tiden ha mat såsom socker, vetemjöl och ompyssling så om jag inte har tillräckligt med djur att mata innan så har jag nu också fått en Herman att sköta ;) ..!!

Direkt från stallet !



onsdag 25 mars 2009


LYCKA är att klappa sin katt

Ny junior-dekoratör på IKEA

Lilla junior-dekoratören slipade först ...
Sen började det roliga... att MÅLA!

Rätt snyggt va ?






Tjejfika på Olgas Kafe i Ängelholm

Detta är då sannerligen vad man bör kalla att unna sig Vardagslyx...verkligen minnas ...
Fika för att fira Emma fyllt år - ja jämnt sådär lagom jämnt kan man säga ;) HURRA HURRA HURRA !!!




Flowers and Pots- en helt fantastisk blomsteraffär för er som inte vet så jobbade Kågeröds fantatsiska blomsteraffär Madame Plantiers ägarinna i denna affär innan. Blev minsann sugen på en tur dit . .
Vårtjejen Thyra






Thyra - hemmavid

Thyra Tvärtemot- sitta fel på stolen så mna nästan trillar ner och klä sig själv med lera... Mamma blev lite förbryllad när hon såg mig såhär ...
.. bäst jag ringer Mormor !

Kuligt kalas igen ! FELICIA FYLLER 2år!!


Söta tjejer kollar den smarriga tårtan!!

Felicia läste gärna för Thyra .. och körde gärna henne också !!..och roligast var att leka med Katten Simba som var väldigt tålig..
I presentpåse blev det russin och pixibok



Oj, vad roligt det är med kalas !! Ses snart igen :)


Kuliga Kalas nr 1 -kusiner Berglund






















I helgen firade vi kusin Malin som fyllt 9 år och Albin som fyllt 7 år. Thyra testade cyklop-utrustning som vi gav i present till kusinerna. Men ja roligat tyckte Thyra det var när deras katt kom in !!

söndag 22 mars 2009

Ut i skogen



........ja helgen känns riktigt bra. Så bra att jag just vaknat efter att somnat vid läggdags med Thyra så några bloggbilder blir det inte tid till idag..trött... zzzzzz.... måndag imorgon :) ju !
Håll utkik .. nu kommer här lite foto från premiärdags för Skogsknoppen som är ett slags minimini-Mulle !
Thyra tar i jord för att plantera solrosfröer som var dagens tema
Thyra och Klara åker skrindanFikadags!! Thyra somnade i skrindan hem och sov i den i hallen helt utslagen efter massa frisk luft och lek med de andra skogsknoppisarna

fredag 20 mars 2009

Trädgårdsglädje och Vårdagjämning








Trädgårdsglädje - kommer hem och tillsammans med lånade skridskor ligger denna underbara bok som present till mig. Hoppsan bara sådär... Så roligt och inspirerande och inte minst så fantastiskt underbart att få en present bara sådär!