måndag 23 januari 2012

Händelserik lördagkväll

Måndag. Kvällsseg. Ligger och tar igen mig här i soffan , sviter sen i lördags.... Kunde funnits roligare anledningar :) .Tar det från början... Kvällen började så mysigt o trevligt o våra goda vänners lag.
Jag skulle snabbt plocka undan i köket, sätta upp pastapaketet på översta hyllan, sträcker längst iin i skafferiet och ska sätta ner foten. Duns pladask , faller handlöst ner . Golvluckan öppen ner till matkällaren. Landar på rumpan på en kartong på källargolvet.. Mållös och omtöcknad. Blåmärke och skrapsår och öm. Tänk vad snabbt en olycka kan hända.Fick mig en tankeställare. Medveten närvaro. I det som sker.
"" Leo Alice Thyra Freja ""
I lördags kväll hände det sig även så att en snabb ankomst till världen gav kära vännerna i Valleberga en lillebror under lite omtumlande omständigheter. Ska bli kul få se det lilla pyret sa Thyra :)

2 kommentarer:

  1. Ja onekligen händelserik. Ajajaj, msået ha varit en otäck känsla. Tur att du inte bröt foten eller ngt. Hoppas du kryar på dig snabbt. Annars ser ni ut att ha haft en riktig glad lördag, härligt! Kram från Sofi

    SvaraRadera
  2. Tack för en mysig kväll! Vi är så tacsamma för att ditt fall inte blev värre, det kunde gått riktigt illa vännen... Se till att den luckan alltid är stängd... I alla fall, god mat, trevligt sällskap och söta barn! Kram på er!

    SvaraRadera