onsdag 19 november 2008

15 november : )








Morgonen började med att sätta upp flaggan och att läsa mina fina grattiskort och öppna Thyras paket till mamma ett par öronhänge i grönt hur kunde hon veta att jag ville ha dom precis ..;) Man får skämta om det.. !

Sen kom morfar förbi och lämnade paket innehållande plattång och och sen kom Tjejerna Valleberga :) och lämnade blommor på morgonkvisten.

Tvåflickor som ville ha tårta !!! Förmiddagsfika intogs nämligen på anrika Signe Bergqvisti helsingborg som numera drivs av driftig konditor med thailändsk brytning.. med Töserna Björk.


Men de fick bara vatten!! Sen fick jag fint inslagna paket som Thyra ville öppna.. och sen åkte vi till tropikariet!!! Thyra hade inte tid att stå still inne på tropikariet. Såå mycket att upptäcka!



på kvällen var det fest för Mattias Olofsson och Henrik Fridholm 30 år på Brahevallen i Kågeröd. Superroligt sätt att fira födelsedag på !

Fans of Skromberga GIF



Grattis Mamma säger THYRA - dagen efter..puh ... var det kaffe och tårta bjudning för släkten hemma hos oss...ni behöver inte fråga om jag var trött....

1 kommentar: