onsdag 27 augusti 2008

Dags att bege sig till dagis !


Öppna stänga grinden ja det kan Thyra nu. När vi precis fått staket...


Idag har Thyra varit på Trulle en timme själv och är väl ännu inte nöjd med detta att vara där själv på dagis. Hon är inte lättlurad och lättcharmad av fröknarna och inte helt följsam alltid kan man ju säga. Hon vet vad hon själv vill och tycker att ja nog kunde väl mamma också vara här om dagarna! Då busar hon och leker hej vilt. Jag försöker köra taktiken Positiv inlärning, förståelse och säger att du har det bra där. Mamma ska köra på jobbet och jag kommer alltid och hämtar dig. Tror att det snart släpper. Men det gäller att prata gott om det hemma tror jag och liksom förbereda henne på att så här är det nu.

Idag skulle det ätas fisk där och sitta stolen var det först inte tal om . Men ja Ok och lite potatis hade gått ner. Men inte mycket mer...

2 kommentarer:

  1. Du ska se att hon snart inte vill bli hämtad istället :)

    SvaraRadera
  2. Jag tror också det vänder snart, när hon känner sig mer hemma där. Det har ju gått bra med Emilia på förskolan, men hon har blivit otroligt klängig, mammig och trygghetstörstande hemma. Så de flesta reagerar nog på något sätt. Vad gäller maten så tycker inte heller Emilia att fisk är det roligaste som finns. Igår gick det ner lite potatismos. Men deras köttfärssås går desto bättre.

    Lycka till.

    SvaraRadera